Blog

4. maj, 2021

Den senaste veckan har färgerna ändrats. Vallmon har slagit ut och alla sorters gula blommor lyser i vägkanten. Värmen har kommit och på morgonpromenaden blir man plötsligt tvungen att ta av sig jackan och tom tröjan. Livet känns lättare att leva.
De andra bilderna i serien finns under fliken abstrakta målningar. Alla är 30 x 30 cm målade i akryl på pannå, färdiga att hänga upp.

25. apr, 2021

När vi går våra dagliga promenader i vinfälten ser vi hur det blir grönare och grönare. Irisarnas blå färg står ut mot de små gröna bladen på vinstockarna.

25. apr, 2021

Kullaberg md sina klippor och små vikar inspirerar till färgrika bilder. Den här är i akryl och kommer att vara med på utställningen i augusti

2. apr, 2021

Nu är det klart att jag kommer att ställa ut tillsammans med Jean-Pierre Löffler på Hotel La Coste i Pezenas under hela juni månad!
Det är Mirondella des Arts som bjudit in oss och det känns verkligen som en stor ära att få ställa ut i dessa underbara lokaler ännu en gång.Den här gången blir det mycket abstrakt i akryl men också en del landskap i olja,

3. mar, 2021

De ljusrosa mandelblommorna framträder mot den åskblå himlen. Det är klart att man vill måla!