Blog

3. aug, 2021

På lördag den 7 augusti kl  13.00 slår vi upp portarna i Galleri Annexet i Mölle. Det blir mycket bilder med anknytning till Mölle. Många måsar och en del bilder från Kullaberg. Både i olja och akryl. Jag kommer också att visa en del mindre abstrakta bilder.

Galleriet är öppet lördag till torsdag kl 13.00 - 18.00 och fredag kl 13.00 - 17.00.

1. jul, 2021

Efter en händelserik månad på utställningen i Pezenas är nu allt nedplockat.

En del packas i lådor för att åka till Sverige och utställningen i Mölle i augusti och en utställning i vår egen lokal i Slättaröd under juli.

Annat får stanna kvarför att vara med på den konstrunda vi hoppas kunna göra i oktober.

Clement Batut konstansvarig inom Mirondela des Arts som bjudit in mig till att ställa ut förättade dragningen i mitt lotteri. Vinnaren har meddelats per mail och kan hämta tavlan i min atelje.

26. jun, 2021

En månad går fort och imorgon är det dags att åter plocka ner tavlorna från Hotel des Barons de Lacoste. Det har varit en månad med många möten, diskussioner om konst och allt annat i livet. Inspirerande och givande. Ett stort tack till alla er som kom och tittade. Förhoppningsvis ses vi snart igen!

4. maj, 2021

Den senaste veckan har färgerna ändrats. Vallmon har slagit ut och alla sorters gula blommor lyser i vägkanten. Värmen har kommit och på morgonpromenaden blir man plötsligt tvungen att ta av sig jackan och tom tröjan. Livet känns lättare att leva.
De andra bilderna i serien finns under fliken abstrakta målningar. Alla är 30 x 30 cm målade i akryl på pannå, färdiga att hänga upp.

25. apr, 2021

När vi går våra dagliga promenader i vinfälten ser vi hur det blir grönare och grönare. Irisarnas blå färg står ut mot de små gröna bladen på vinstockarna.