Under sommaren har vi varit i Sverige. Jag har inrättat en atelje i det gamla stallet på vår gård utanför Torekov i Skåne. Här har jag högt i tak och fina gråstensmurar omkring mig. En inspirerande miljö.

Efter många månaders torka kom regnet. Det öste ner under en halvtimme och det räckte för att det brunbrända torra gräset skulle återfå sin saftiga gröna färg.

Första dagen på min kurs i Mixed media

3. nov, 2022

Härliga deltagare på kursen i Mixed Media. Här klipptes, revs och klistrades med stor entusiasm. Nästa vecka går vi vidare med nya tekniker och material.

Härliga deltagare på kursen i Mixed Media. Här klipptes, revs och klistrades med stor entusiasm. Nästa vecka går vi vidare med nya tekniker och material.

Dela den här sidan

Bild

18. okt, 2022

Öppet hus igen!!

1. okt, 2022

I samband med att Rivieraklubben gör ett helgbesök i Languedoc, Pezenas med omnejd, har jag öppet hus  hemma i Nezignan l´Eveque.

Det är flera år sedan senast och jag ser verklgen fram emot att träffa alla konstintresserade, vänner och bekanta igen. 

Ni är alla  är hjärtligt välkomna på söndag den 9/10 mellan klockan 11.00 och 17-00. För er som vill finns kaffe eller ett glas vin.

Inspiration

4. jun, 2022

Vänta på inspiration fungerar inte. Under våren har jag haft svårt med den varan, ända tills jag köpte en bok om Ittens färglära. Nu har jag läst den, sida upp och sida ner.

Dessutom har jag läst ett par biografier och en sak jag förstått och lärt mig är att konstnärligt arbete till störsa delen består av just det, arbete. Att gå upp i ateljen och sätta igång med något. Det spelar inte så stor roll med vad. Men efter att sorterat färger, städat tittat på gamla bilder eller fotografier, kommer lusten så småningom. 

De senaste veckorna har jag jobbat intensivt inför en utställning hos Galleri Don Clarre i Torekov med vernissage på midsommardagen kl 13.00.